Keszthelyi Holding tagja
Biztosítási Almanach

Az elsőként 2009-ben kiadott, mindmáig egyetlen, rendszeresen megjelenő nyomtatott kiadvány a biztosítási terület évkönyve. Az alkuszi és biztosítási piac szereplőinek rangsorolása mellett összefoglalja az adott év biztosítási szempontból lényeges eseményeit, ezenfelül interjúkat tartalmaz a szakma neves képviselőivel. A kiadvány mind megjelenésében, mind tartalmában méltán tükrözi a biztosítási terület fontosságát.

Egészségbiztosítási Almanach

Az Egészségbiztosítási Almanach nem csak cégvezetők kézikönyve, hanem magánemberek is haszonnal forgathatják. A kiadvány összegző módon ismerteti a hazai magán egészségbiztosítási lehetőségeket. Rangsorolja a piaci szereplőket, bemutatja a legnagyobb árbevételű magán egészségszolgáltatókat, és részletezi az egészségbiztosítási konstrukciókat kínáló biztosítókat, az elérhető, illetőleg legkeresettebb magán szolgáltatásokat. Több szemszögből is elemzi a munkaadók, illetve munkavállalóik számára elérhető magán egészségbiztosítási lehetőségeket, számos alternatívát nyújtva a béren kívüli juttatások kiválasztásához.

Biztosítárs magazin

A közérthető tájékoztatáson alapuló magazinban az általános biztosítási témákon túl üzleti, sport és a kulturális területek jeles képviselőivel készült interjúk olvashatók, saját biztosítási kultúrájuk bemutatásával. A negyedévente megjelenő magazin érdekes, olvasmányos, szórakoztató formában tájékoztatja olvasóit a sokak érdeklődését kiváltó, aktuális biztosítási kérdésekről, felvetések és kezdeményezések fejleményeiről. A Biztosítárs magazin célja, hogy hozzájáruljon olvasói jól informáltságához, és ezáltal a hazai biztosítási kultúra fejlődéséhez.